УНСС и „Кауфланд“ откриха бизнес академия

четвъртък, 09 март 2023 11:39

Разглеждате снимки от УНСС и „Кауфланд“ откриха бизнес академия

Вижте пълен текст на УНСС и „Кауфланд“ откриха бизнес академия

Kaufland Business Academy включва лекции, водени от специалисти в компанията, разработване на бизнес казуси, допълнителни обучения и провеждане на стаж.<br>Академията е с продължителност 2 месеца, като на финала, студентите ще имат възможността да приложат знанията си в разработването на решения на реални&nbsp;бизнес казуси.<br>По време на академията също така ще имат възможност да усвоят и soft skills умения.<br>От 9 март до 27 април студентите ще бъдат запознати с различните бизнес модули от ръководителите на съответните звена в &bdquo;Кауфланд&ldquo;, от 24 април до 18 май заедно със своите обучители ще решават актуални и интересни бизнес казуси, а стажът ще се проведе през май и юни.<br>На всеки един студент ще бъде предоставена стипендия от 1800 лв. в края на Академията, ако е покрил критериите от 80% присъствие на лекциите, участие в бизнес казусите и успешно проведен стаж.

Kaufland Business Academy включва лекции, водени от специалисти в компанията, разработване на бизнес казуси, допълнителни обучения и провеждане на стаж.
Академията е с продължителност 2 месеца, като на финала, студентите ще имат възможността да приложат знанията си в разработването на решения на реални бизнес казуси.
По време на академията също така ще имат възможност да усвоят и soft skills умения.
От 9 март до 27 април студентите ще бъдат запознати с различните бизнес модули от ръководителите на съответните звена в „Кауфланд“, от 24 април до 18 май заедно със своите обучители ще решават актуални и интересни бизнес казуси, а стажът ще се проведе през май и юни.
На всеки един студент ще бъде предоставена стипендия от 1800 лв. в края на Академията, ако е покрил критериите от 80% присъствие на лекциите, участие в бизнес казусите и успешно проведен стаж.

Страница:

Галерия снимки от УНСС и „Кауфланд“ откриха бизнес академия     ...