Национална научно-практическа конференция „Педагогическата комуникация – социална и емоционална“

понеделник, 05 февруари 2024 15:00 /
Начало:
петък, 09 февруари 2024 9:30
Край:
събота, 10 февруари 2024
Място:
Голяма конферентна зала
Подробности:

Национална научно-практическа конференция

„Педагогическата комуникация – социална и емоционална“

под патронажа на ректора на УНСС проф. д-р Димитър Димитров

На 9 и 10 февруари 2024 г., в Голямата конферентна зала на УНСС, под патронажа на Ректора на УНСС проф. д-р Димитър Димитров ще се проведе петата национална научно-практическа конференция на тема „Педагогическата комуникация – социална и емоционална“.

Тя се организира от „Център за обучение и квалификация на педагогически специалисти“ ООД, Синдикат на българските учители и Институт по реторика и комуникации, и с медийната подкрепа на вестник „Учителско дело“.

В организационен комитет на конференцията са: д-р Ваня Кастрева – началник на РУО – София-град, Росица Иванова – началник на РУО – София-град, д-р Елеонора Лилова – директор на 2 СУ „Акад. Емилиян Станев“, София, Асен Александров – директор на 51 СУ „Елисавета Багряна“, София и председател на Сдружението на директорите в средното образование в Република България, д-р Калинка Гайтанинчева – заместник-директор на СУ ,,Св. Паисий Хилендарски“, с. Абланица, общ. Хаджидимово, Иван Кънчев – експерт от централата на Синдиката на българските учители и др.

В научния комитет са: проф. д.ф.н. Иванка Мавродиева от СУ „Св. Климент Охридски“ и хоноруван преподавател в УНСС, проф. д.п.н. Дора Левтерова-Гаджалова от ПУ „Паисий Хилендарски“, проф. д-р Янка Тоцева – ръководител катедра „Педагогика“ в УНСС, д.ик.н Янка Такева – председател на Синдиката на българските учители и хоноруван преподавател в УНСС, доц. д-р Калина Йочева от Шуменския университет „Епископ Константин Преславски“ и д-р Емилия Лазарова – заместник-министър на образованието и науката.