Набиране на младежи на възраст от 18 до 24 години за участие в инициативата на Международния съюз по далекосъобщения „Generation Connect“

вторник, 30 януари 2024 14:36 /
Начало:
Край:
четвъртък, 01 февруари 2024
Място:
Подробности:

     

Международният съюз по далекосъобщения (МСД) обявява възможност за участие в инициативата „Generation Connect Youth Envoys“, подходяща за кандидати на възраст от 18 до 24 години.

Ролята на младежките представители е да подкрепят на доброволна основа национални, регионални и глобални инициативи по въпроси, свързани с цифровите технологии и младите хора, включително чрез ангажиране в проекти за овластяване на младите хора чрез технологиите. Тези представители могат също така да подкрепят дейността на МСД, като споделят своя собствен опит и мнения в рамките на срещи, събития и форуми с разбирането, че техният принос отразява личните им гледни точки и те не могат да се тълкуват като официални позиции на държавите, от които са номинирани или на МСД като организация. Държавите членки могат да номинират до 4 кандидати на възраст от 18 до 24 години, като окончателният избор ще бъде направен от МСД без прякото участие на държавите.

Кандидатури се приемат на английски език до 1 февруари 2024 г. на електронен адрес: [email protected].

Избраните кандидати, чиито имена ще бъдат подадени на МСД, ще бъдат информирани на 8 февруари 2024 г.

Повече информация ТУК.