Преподаватели от катедра „Счетоводство и анализ“ посетиха Университета в Тулуза

петък, 28 април 2023 16:51

Разглеждате снимки от Преподаватели от катедра „Счетоводство и анализ“ посетиха Университета в Тулуза

Вижте пълен текст на Преподаватели от катедра „Счетоводство и анализ“ посетиха Университета в Тулуза

Те проведоха редица срещи с френските си колеги с цел да обменят опит и да набележат начините, по които ще си сътрудничат по програма &bdquo;Еразъм+&ldquo; .<br>На срещата с проф. J. Boutant (Ma&icirc;tre de Conf&eacute;rences,TSM-Research,Responsable du Master 2 Comptabilit&eacute; Contr&ocirc;le Audit, Responsable du d&eacute;partement Comptabilit&eacute; Contr&ocirc;le), те се запознаха с начина на администриране и организиране на учебния процес в департамента, както и с условията, които предлага Университета в Тулуза (UТC) за мобилност по програма &bdquo;Еразъм+&ldquo;. От своя страна проф. д-р Снежана Башева и д-р Румяна Пожаревска представиха възможностите, които предлага УНСС като учебни програми и материална база.

Те проведоха редица срещи с френските си колеги с цел да обменят опит и да набележат начините, по които ще си сътрудничат по програма „Еразъм+“ .
На срещата с проф. J. Boutant (Maître de Conférences,TSM-Research,Responsable du Master 2 Comptabilité Contrôle Audit, Responsable du département Comptabilité Contrôle), те се запознаха с начина на администриране и организиране на учебния процес в департамента, както и с условията, които предлага Университета в Тулуза (UТC) за мобилност по програма „Еразъм+“. От своя страна проф. д-р Снежана Башева и д-р Румяна Пожаревска представиха възможностите, които предлага УНСС като учебни програми и материална база.

Страница:

Галерия снимки от Преподаватели от катедра „Счетоводство и анализ“ посетиха Университета в Тулуза ...