Среща на партньорите по проект „Дигитализация на икономиката в среда на Големи данни“ (ДИГД)

четвъртък, 09 март 2023 11:02

Разглеждате снимки от Среща на партньорите по проект „Дигитализация на икономиката в среда на Големи данни“ (ДИГД)

Вижте пълен текст на Среща на партньорите по проект „Дигитализация на икономиката в среда на Големи данни“ (ДИГД)

<span style="text-align: justify;">Срещата продължи с представяне на дейността и постигнатите резултати по проекта от координаторите на партньорските организации &ndash; проф. Юлиан Василев от Икономически университет &ndash; Варна, доц. Боян Карапенев от Технически университет &ndash; Габрово, доц. Павел Витлиемов от Русенски университет &bdquo;Ангел Кънчев&ldquo;, проф. Георги Тотков от Пловдивски университет &bdquo;Паисий Хилендарски&ldquo; и доц. София Ивановска от Институт по Информационни и комуникационни технологии &ndash; БАН.<br></span>В рамките на програмата на събитието проф. д.ик.н. Валентин Кисимов, зам.-ръководител и главен координатор на проект ДИГД запозна участниците с бюджета и възможностите за допълнителни активности по проекта. Бяха дадени и насоки за кандидатстване за втория етап на ДИГД2, който започва през 2024 г. Разгледани бяха и регионалните перспективи и потенциала за развитие на втората фаза на проект ДИГД2.

Срещата продължи с представяне на дейността и постигнатите резултати по проекта от координаторите на партньорските организации – проф. Юлиан Василев от Икономически университет – Варна, доц. Боян Карапенев от Технически университет – Габрово, доц. Павел Витлиемов от Русенски университет „Ангел Кънчев“, проф. Георги Тотков от Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“ и доц. София Ивановска от Институт по Информационни и комуникационни технологии – БАН.
В рамките на програмата на събитието проф. д.ик.н. Валентин Кисимов, зам.-ръководител и главен координатор на проект ДИГД запозна участниците с бюджета и възможностите за допълнителни активности по проекта. Бяха дадени и насоки за кандидатстване за втория етап на ДИГД2, който започва през 2024 г. Разгледани бяха и регионалните перспективи и потенциала за развитие на втората фаза на проект ДИГД2.

Страница:

Галерия снимки от Среща на партньорите по проект „Дигитализация на икономиката в среда на Големи д ...