Среща на партньорите по проект „Дигитализация на икономиката в среда на Големи данни“ (ДИГД)

четвъртък, 09 март 2023 11:02

Разглеждате снимки от Среща на партньорите по проект „Дигитализация на икономиката в среда на Големи данни“ (ДИГД)

Вижте пълен текст на Среща на партньорите по проект „Дигитализация на икономиката в среда на Големи данни“ (ДИГД)

В Университета за национално и световно стопанство се проведе среща с координаторите на партньорите по проект BG05M2OP001-1.002-0002 &bdquo;Дигитализация на икономиката в среда на Големи данни (ДИГД)&ldquo; и ръководството на УНСС в лицето на проф. д-р Димитър Димитров, ректор на УНСС и проф. д.ик.н. Кирил Стойчев, помощник-ректор и ръководител на проект ДИГД.<br>Водеща организация и координатор на проекта е Университетът за национално и световно стопанство (УНСС), а партньори са Икономически университет &ndash; Варна, Технически университет - Габрово, Русенски университет &bdquo;Ангел Кънчев&ldquo;, Пловдивски университет &bdquo;Паисий Хилендарски&ldquo; и Институт по Информационни и комуникационни технологии &ndash; БАН.

В Университета за национално и световно стопанство се проведе среща с координаторите на партньорите по проект BG05M2OP001-1.002-0002 „Дигитализация на икономиката в среда на Големи данни (ДИГД)“ и ръководството на УНСС в лицето на проф. д-р Димитър Димитров, ректор на УНСС и проф. д.ик.н. Кирил Стойчев, помощник-ректор и ръководител на проект ДИГД.
Водеща организация и координатор на проекта е Университетът за национално и световно стопанство (УНСС), а партньори са Икономически университет – Варна, Технически университет - Габрово, Русенски университет „Ангел Кънчев“, Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“ и Институт по Информационни и комуникационни технологии – БАН.

Страница:

Галерия снимки от Среща на партньорите по проект „Дигитализация на икономиката в среда на Големи д ...