Шестият международен конгрес на RAMICS се проведе в УНСС

понеделник, 31 октомври 2022 15:46

Разглеждате снимки от Шестият международен конгрес на RAMICS се проведе в УНСС

Вижте пълен текст на Шестият международен конгрес на RAMICS се проведе в УНСС

Съорганизатори бяха Лабораторията за научно-приложни изследвания към Висшето училище по застраховане и финанси (VUZF Lab), Нов Български университет, съвместно с Института по икономика и политики, и Центъра за парични и икономически изследвания към УНСС.<br>Гл. ас. д-р Росица Тончева, председател на Организационния комитет на форума, член на управителния съвет на РАМИКС, член на Научно-консултативния съвет на ВУЗФ Лаб, и преподавател в катедра &bdquo;Финанси&rdquo; на УНСС поздрави участниците, представи гостите и предостави думата на ректора на УНСС проф. д-р Димитър Димитров.

Съорганизатори бяха Лабораторията за научно-приложни изследвания към Висшето училище по застраховане и финанси (VUZF Lab), Нов Български университет, съвместно с Института по икономика и политики, и Центъра за парични и икономически изследвания към УНСС.
Гл. ас. д-р Росица Тончева, председател на Организационния комитет на форума, член на управителния съвет на РАМИКС, член на Научно-консултативния съвет на ВУЗФ Лаб, и преподавател в катедра „Финанси” на УНСС поздрави участниците, представи гостите и предостави думата на ректора на УНСС проф. д-р Димитър Димитров.

Страница:

Галерия снимки от Шестият международен конгрес на RAMICS се проведе в УНСС ...