Центърът за изследователски и образователни проекти представи университета на семинар „Младите изграждат бъдещето"

понеделник, 20 юни 2022 13:00

Разглеждате снимки от Центърът за изследователски и образователни проекти представи университета на семинар „Младите изграждат бъдещето"

Вижте пълен текст на Центърът за изследователски и образователни проекти представи университета на семинар „Младите изграждат бъдещето"

<a href="http://blogs.unwe.bg/tsenkov/" target="_blank"><strong>Гл. ас. д-р Юри Ценков</strong></a>, директор на Центъра за изследователски и образователни проекти към УНСС и преподавател в катедра &bdquo;Национална и регионална сигурност&ldquo;, взе&nbsp; участие в семинар <span>&bdquo;</span>Младите изграждат бъдещето", организиран от район Панчарево. По време на събитието той обясни на учениците, които завършват своето средно образование, как могат да стартират и развият успешно свой бизнес.

Гл. ас. д-р Юри Ценков, директор на Центъра за изследователски и образователни проекти към УНСС и преподавател в катедра „Национална и регионална сигурност“, взе  участие в семинар Младите изграждат бъдещето", организиран от район Панчарево. По време на събитието той обясни на учениците, които завършват своето средно образование, как могат да стартират и развият успешно свой бизнес.

Страница:

Галерия снимки от Центърът за изследователски и образователни проекти представи университета на се ...