Наши преподаватели създадоха подкаст за стопанска история

вторник, 10 май 2022 11:08

Разглеждате снимки от Наши преподаватели създадоха подкаст за стопанска история

Вижте пълен текст на Наши преподаватели създадоха подкаст за стопанска история

<i><a href="http://blogs.unwe.bg/ppenchev/" target="_blank"><strong>Проф. д.н. Пенчо Пенчев</strong></a>, ръководител катедра &bdquo;Политическа икономия&ldquo; и д-р Георги Минев, преподавател в катедра &bdquo;Медии и обществени комуникации&ldquo;, ще разказват по разбираем и увлекатален начин за стопанското минало.</i>

Проф. д.н. Пенчо Пенчев, ръководител катедра „Политическа икономия“ и д-р Георги Минев, преподавател в катедра „Медии и обществени комуникации“, ще разказват по разбираем и увлекатален начин за стопанското минало.

Водещи на подкаста са проф. д.н. Пенчо Пенчев, ръководител на катедра &bdquo;Политическа икономия" в УНСС и единствен професор по стопанска история в България, и Георги Минев - доктор по икономическа журналистика, преподавател в катедра &bdquo;Медии и обществени комуникации" в УНСС и главен редактор на медийните продукти под марката Money.bg. В бъдещите епизоди в него ще намерят място и други подготвени експерти за съответните теми.&nbsp;

Водещи на подкаста са проф. д.н. Пенчо Пенчев, ръководител на катедра „Политическа икономия" в УНСС и единствен професор по стопанска история в България, и Георги Минев - доктор по икономическа журналистика, преподавател в катедра „Медии и обществени комуникации" в УНСС и главен редактор на медийните продукти под марката Money.bg. В бъдещите епизоди в него ще намерят място и други подготвени експерти за съответните теми. 

Първият епизод на подкаста, озаглавен &bdquo;Война, неутралитет, инфлация: опитът от 1939 година", стана сред най-слушаните и се нареди в челните редици на класациите на Apple Podcasts и Spotify. Той е посветен на стопанските прилики в неутралната година преди влизането на България във Втората световна война и настоящата ситуация, в която страната е неутрална, но икономиката й страда от близък военен конфликт.

Първият епизод на подкаста, озаглавен „Война, неутралитет, инфлация: опитът от 1939 година", стана сред най-слушаните и се нареди в челните редици на класациите на Apple Podcasts и Spotify. Той е посветен на стопанските прилики в неутралната година преди влизането на България във Втората световна война и настоящата ситуация, в която страната е неутрална, но икономиката й страда от близък военен конфликт.

<strong>Подкастът може да бъде открит във всички водещи платформи</strong> -&nbsp;<i><a href="https://open.spotify.com/show/1sraipvfnkdGkTlDeZjj92?si=fb9b672dc8714a0e" target="_blank"><b>Spotify</b></a>,&nbsp;<a href="https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9pY2FzdC5iZy9mZWVkL3BvZGNhc3QvcGFyaS1wcmV6LXZla292ZXRl" target="_blank"><b>Google Podcasts</b></a>,&nbsp;<a href="https://podcasts.apple.com/bg/podcast/%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B7-%D0%B2%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B5/id1621854626" target="_blank"><b>Apple Podcast</b></a></i> и <em><a href="https://soundcloud.com/webcafe-podcasts/voyna-neutralitet-inflatsiya-opitt-ot-1939-godinapari-prez-vekovete-e01-moneybg" target="_blank"><b>Soundcloud</b></a></em>.

Подкастът може да бъде открит във всички водещи платформиSpotifyGoogle PodcastsApple Podcast и Soundcloud.

Галерия снимки от Наши преподаватели създадоха подкаст за стопанска история ...