Годишникът на УНСС е индексиран в ERIH PLUS

петък, 09 юли 2021 8:57

Разглеждате снимки от Годишникът на УНСС е индексиран в ERIH PLUS

Вижте пълен текст на Годишникът на УНСС е индексиран в ERIH PLUS

<strong>Европейският изследователски индекс за хуманитарни и социални науки - ERIH PLUS</strong>&nbsp;включи в базата си от списания изданието ни&nbsp;<a href="http://unwe-yearbook.org/en" target="_blank"><b>"Годишник на УНСС" (Yearbook of UNWE)</b></a><b>.&nbsp;</b><br> <strong><a href="https://dbh.nsd.uib.no/publiseringskanaler/erihplus/periodical/info?id=501904" target="_blank">Индексацията е от 8 юли тази година</a></strong>. Заедно със сп. "Economic Alternatives" УНСС вече има две периодични издания в този индекс.&nbsp;<br> В&nbsp;ERIH се включват списания от Европа или с фокус на изследване, свързан с региона. Водещ е в социалните и хуманитарни науки и е широко използван в европейската академична общност.&nbsp;

Европейският изследователски индекс за хуманитарни и социални науки - ERIH PLUS включи в базата си от списания изданието ни "Годишник на УНСС" (Yearbook of UNWE)
Индексацията е от 8 юли тази година. Заедно със сп. "Economic Alternatives" УНСС вече има две периодични издания в този индекс. 
В ERIH се включват списания от Европа или с фокус на изследване, свързан с региона. Водещ е в социалните и хуманитарни науки и е широко използван в европейската академична общност. 

Галерия снимки от Годишникът на УНСС е индексиран в ERIH PLUS ...