ИДЕС ще проведе в УНСС електронни изпити за дипломирани експерт-счетоводители

понеделник, 20 юли 2020 16:24

Разглеждате снимки от ИДЕС ще проведе в УНСС електронни изпити за дипломирани експерт-счетоводители

Вижте пълен текст на ИДЕС ще проведе в УНСС електронни изпити за дипломирани експерт-счетоводители

Ректорът проф. д-р Димитър Димитров и г-н Бойко Костов, председател на Института на дипломираните експерт-счетоводители (ИДЕС), подписаха договор за провеждането в УНСС на електронни изпити за придобиване на правоспособност на дипломираните експерт-счетоводители (<i>на снимката долу</i>).

Ректорът проф. д-р Димитър Димитров и г-н Бойко Костов, председател на Института на дипломираните експерт-счетоводители (ИДЕС), подписаха договор за провеждането в УНСС на електронни изпити за придобиване на правоспособност на дипломираните експерт-счетоводители (на снимката долу).

&bdquo;С подписите си днес потвърждаваме нашето дългогодишно сътрудничество с единствената национална професионална организация за всички дипломирани експерт-счетоводители в България, в която работят много наши възпитаници&ldquo;, заяви ректорът проф. Димитров след подписването на договора. &bdquo;Първото, което научих за вашата професия, е, че счетоводството е симфония от цифри&ldquo;, каза той. &bdquo;Счетоводството е симфония от цифри, в която главният счетоводител е диригентът&ldquo;, допълни г-н Костов.&nbsp;&nbsp;

„С подписите си днес потвърждаваме нашето дългогодишно сътрудничество с единствената национална професионална организация за всички дипломирани експерт-счетоводители в България, в която работят много наши възпитаници“, заяви ректорът проф. Димитров след подписването на договора. „Първото, което научих за вашата професия, е, че счетоводството е симфония от цифри“, каза той. „Счетоводството е симфония от цифри, в която главният счетоводител е диригентът“, допълни г-н Костов.  

Галерия снимки от ИДЕС ще проведе в УНСС електронни изпити  за дипломирани експерт-счетоводители ...