Открий своя успешен път на професионално развитие с Adecco

петък, 27 май 2016 14:20

Бизнес факултетът на УНСС и Центърът за развитие на бизнес компетентности „Иновации и конкурентоспособност” към катедра „Индустриален бизнес” организираха среща с регионалния директор на „Аутсорсинг услуги” в Adecco Group Филип Рувре и Борис Сарабеев, оперативен мениджър в Adecco България. Събитието се проведе в зала „Факултетна” на университета и беше на тема „Открий своя успешен път на професионално развитие с Adecco”.

В зала "Факултетна"

Присъстваха проф. д-р Валентин Гоев, зам.-ректор по научноизследователската дейност, доц. д-р Радко Радев, зам.-ръководител на катедра „Индустриален бизнес”, представителите на фирмата за България Румен Манев и Никола Дацов,  преподаватели, студенти.

Гостите разкараха за себе си и споделиха, че целта на срещата е да предадат опита си и да обогатят знанията на студентите. Филип Рувре коментира работата на всеки отдел в Adecco и акцентира на факта, в световен мащаб там работят над 700 000 служители в 60 страни, а над 10 000 хиляди фирми са клиентите. „Целта ни е да помагаме на хората. Ние поемаме отговорността клиентите да си свършат добре работата”, добави Рувре. Той изтъкна, че у нас фирмата съществува от 2004 г. и до днес много се е разраснала.

По време на презентацията на Филип Рувре (вторият отдясно наляво)

„Животът след университета е труден и трябва да се ориентирате накъде да поемете. Бъдете реалисти, останете в България. Вие сте бъдещето на страната”, посъветва присъстващите Рувре и ги окуражи да не се отказват. „Бихме искали да ви подготвим и да работите при нас. Контролирайте съдбата си или някой друг ще го направи”, каза той..

Борис Сарабеев изтъкна и забавната част на работата. Той представи три програми, която фирмата поддържа: Win4Youth, IOC and IPC Athletes и Way to work. „Подкрепяме различни събития всяка година – спортни инициативи, параолимпийски игри, тенис турнири, уговаряме срещи с млади и заинтересовани хора”, обясни той и даде допълнителна информация за инициативите.

Студентите в залата

Adecco работи с големи партньори като IBM, Unicredit Bulbank, Nokia, Coca-cola, DHL, Xerox и др.

След лекциите се проведе и интересна дискусия.

Филип Рувре е със 17-годишен опит на висши управленски позиции. Портфолиото му включва бизнес успехи на международно ниво с фокус върху мениджмънта, предварителни продажби и бизнес обслужване. Заемал е заемал позициите: вицепрезидент „Операции” в Adecco Group, директор „Управленско консултиране” в Inovium, директор „Информационно осигуряване” в Ajilon, проектов мениджър в General Electrics.

Борис Сарабеев е с 8-годишен опит в аутсорсинг услугите, в управлението на хора и проекти. Фокус на неговата дейност са оперативното и финансовото управление на екипи и разширяване на текущия бизнес. Част от задълженията включват: управление, планиране и развитие както на човешките кадри, така и на оперативните задължения. Заеманите от него позиции са: супервайзър в Ajilon България, мениджър екипи, старши мениджър екипи и оперативен мениджър в Adecco България.

Галерия снимки от Открий своя успешен път на професионално развитие с Adecco ...