Важно събитие и за абсолвентите от "Статистика и иконометрия"

четвъртък, 13 декември 2012 0:00

Бакалаврите и магистрите от специалност "Статистика и иконометрия" също получиха своите дипломи на официална церемония в зала „Тържествена“.  Празникът е голям както за абсолвентите, така и за родителите и преподавателите им, приветства присъстващите проф. д-р Веселка Павлова, зам.-ректор на УНСС и ръководител на катедра „Статистика и иконометрия“.

Бакалаврите и магистрите от специалността "Статистика и иконометрия"

Четирите години минаха бързо, приключихте успешно бакалавърската степен и много от вас вече се обучават за магистри, каза проф. Павлова. Специалността „Статистика и иконометрия“ не е лесна, но нещата тръгват успешно и продължават в добро кариерно развитие, конкретизира ръководителят на катедрата. Имайте високо самочувствие, защото сте завършили университет № 1 в страната, призова проф. Павлова абсолвентите и напомни, че и занапред преподавателите от катедрата ще са добри приятели и консултанти на възпитаниците си. 

Проф. д-р Веселка Павлова

Студентските години са най-хубави. Запазете колектива си, запазете колегиалните и приятелските си отношения, призова проф. д-р Веселка Павлова преди да връчи дипломите на бакалаврите и магистрите.

Вече официално с диплома...

Галерия снимки от Важно събитие и за абсолвентите от "Статистика и иконометрия" ...