Дипломирани финансисти получиха европейски старт

четвъртък, 13 декември 2012 0:00

Випуск 2012 на специалност „Финанси“ получи дипломите си на официално тържество в аула „Максима“. Завършвате една от най-елитните специалности, изтъкна доц. д-р Стоян Александров, ръководител на катедра „Финанси“ и напомни: „Не мислете, че ученето свършва с университета. То едва сега започва!”. Той очерта възможностите за усъвършенстване и надграждане с предлаганите в университета магистърски програми. "При откриването на учебната година в първи курс ви казах, че чуждоезиковата подготовка е особено важна. И това е така, защото не малка част от вас ще се развиват като специалисти и в обединена Европа", посочи доц. Александров.

Доц. Александров връчва дипломата на бъдещия финансист

Хубав празник, с който ознаменувате важен етап от живота си, поздрави бакалаврите и проф. д-р Веселка Павлова, зам.-ректор на УНСС, и им пожела попътен вятър и от името на ректора проф. д.ик.н. Стати Статев. Имайте самочувствие, бъдете горди, че сте завършили българския университет № 1 и то една от най-хубавите и перспективни специалности, каза проф. Павлова.

Дипломантите на катедра "Финанси"

Абсолвентите поздрави и проф. д-р Маргарита Александрова, зам.-декан на Финансово-счетоводния факултет. Проф. д-р Веселка Павлова връчи дипломите и специалните грамоти "Бакалавър-отличник" на най-добрите. Един от отличниците на випуска – Крум Джупанов, сподели, че е изключително доволен от избора на специалност, с която сега се насочва към банковия сектор, за да гради бъдещата си кариера.

Галерия снимки от Дипломирани финансисти получиха европейски старт  ...