Магистри с успешен старт в публичната администрация

петък, 07 декември 2012 0:00

Творческо мислене, самостоятелна подготовка, успешно реализиране, бе оценката, която даде на магистрите от специалностите „Публична администрация“ и „Регионално развитие“ (редовна и дистанционна форма) проф. д-р Христо Христов, ръководител на катедра „Публична администрация и регионално развитие“. Като принос и на преподавателите професорът посочи израстването на студентите в компетентни и способни специалисти.

Проф. д-р Христо Христов приветства абсолвентите. Вдясно: проф. д-р Веселка Павлова и проф. д-р Цветка Стоенчева

От името на ректора проф. д.ик.н. Стати Статев приветствие към абсолвентите направи проф. д-р Веселка Павлова,  зам.-ректор по обучението в ОКС „Магистър“ и дистанционно обучение. Тя им пожела да изкачат и следващото стъпало – докторската степен, като никога не забравят своя университет. „УНСС е марка! Имайте самочувствието, че сте завършили университет № 1. Това е гаранция за просперитет и успешна професионална реализация“, посочи проф. Павлова.

Проф. д-р Веселка Павлова връчи дипломите на отличилите се абсолвенти

Тази диплома трябва да ви прави много горди, че сте завършили най-добрия и най-авторитетния университет в страната, обърна се към дипломантите и проф. д-р Цветка Стоенчева, зам.-декан на факултет „Управление и администрация“.  Първи получиха дипломи магистрите Стефан Петков и Стилияна Стоянова.

Дипломи връчи и проф. д-р Цветка Стоенчева

Галерия снимки от Магистри с успешен старт в публичната администрация ...