Няма кой да ви спре, ако вярвате в себе си и имате цел, каза на студентите Николай Бареков

петък, 30 ноември 2012 16:29

„Няма нищо и никой, който да ви спре, ако вярвате в себе си и имате цел!“ Това бе посланието на журналиста Николай Бареков към студентите от УНСС. В препълнената аула „Максима“ на срещата, организирана от  Студентския съвет и катедра „Медии и обществени комуникации“, той говори за актуалната ситуация на медийния пазар в България.

„Николай Бареков доказва, че може да се трупа престиж, че може да се развива умение. Занаятът ни освен майсторство е и наука, влияние и авторитет.“  С тези думи проф. д-р Петко Тодоров, ръководител на катедра "Медии и обществени комуникации", представи госта.

От дясно на ляво: проф. д-р Петко Тодоров, Николай Бареков, Калоян Димитров, председател на Студентския съвет 

„С огромно удоволствие приемам поканите от УНСС, защото тук срещам будна аудитория. Умните млади хора ми дават обратана връзка, за да знам какво се случва“, каза Николай Бареков. Журналистът сподели вижданията си за новите проекти, които поготвя в качеството си на изпълнителен директор на TV7 и BBТ. 

Присъстващите в аула „Максима“ студенти по журналистика с интерес следяха лекцията. Специално за тях Бареков цитира положения от Етичния кодекс на телевизия CNN, който той предстои да въведе в ръководените от него медии.

Студентската аудитория

След срещата гостът сподели, че е приятно впечатлен от активността на студентите и въпросите им за свободата на медиите и тяхната възпитателна функция, от интереса към актуалните теми на медийния, икономически и политически живот на страната.

В неформален разговор проф. Тодоров и Бареков коментираха възможностите за взаимодействие между катедра „Медии и обществени комуникации“ и телевизиите, ръководени от Николай  Бареков.

Галерия снимки от Няма кой да ви спре, ако вярвате в себе си и имате цел, каза на студентите Никол ...