Студентите от специалност „Бизнес икономика“ и специалност „Индустриален бизнес“ се срещнаха с водещи представители на технологичната компания SCIANT

сряда, 24 април 2024 9:00

Третокурсниците от специалност „Бизнес икономика“ и специалност „Индустриален бизнес“ посетиха SCIANT, високотехнологична компания насочена към подкрепа на бизнеса чрез отключване на потенциална за технологичните решения и иновации.

Студентите по време на срещата в SCIANT

Под ръководството на своите преподаватели доц. Петя Биолчева и доц. Зорница Йорданова студентите участваха в среща с водещи представители на компанията. Те се запознаха с нейния технологичен потенциал, сферите на дейност и мястото на икономистите в нея. Научиха за интересния път на нейното развитие и как от стартъп с 10 човека персонал за няколко години са разраства до голяма компания, с представителства в различни държави, обслужваща глобални  клиенти.

Доц. Биолчева, доц. Йорданова и студентите

Наред с топло посрещане и получените подаръци, най-приятната изненада бе срещата с маркетолога на компанията г-н Адриян Динев, който е възпитаник на катедра „Индустриален бизнес“. Той сподели своя опит по „пътя към успеха“ и даде ценни съвети на студентите как да следват мечтите си, какви способности трябва да развиват у себе си, как да бъдат проактивни, за да могат да бъдат успешни.

Г-н Адриян Динев, маркетолог на SCIANT

     

Галерия снимки от Студентите от специалност „Бизнес икономика“ и специалност „Индустриален бизнес“ ...