Наши преподаватели посетиха 133. СУ ,,Александър С. Пушкин“ в София

сряда, 17 април 2024 13:48

Доц. д-р Васил Петков, ръководител на катедра ,,МИО и бизнес“ и председател на Асоциацията на езиковите училища в България, и ас. д-р Ивет Тилева от катедра ,,МИО и бизнес“ се срещнаха с учениците от 12 клас на 133. СУ ,,Александър С. Пушкин“, София.

Доц. Петков посочи предимствата на обучението в УНСС и представи на учениците различните специалности, които се изучават в нашия университет.

Ас. Тилева запозна учениците с възможностите за реализация след завършването на Университета, като даде примери за успешно реализирали се възпитаници на УНСС и на катедра ,,МИО и бизнес“. Тя изтъкна и факта, че трима от преподавателите в Катедрата са възпитаници на 133. СУ.

Бъдещите кандидат-студенти получиха отговори на своите въпроси, свързани с техническия процес по кандидатстване в УНСС и обучението в различни специалности.

В края на срещата доц. Петков връчи сертификатите на учениците от 133. СУ, наградени в Националното състезание по гражданско образование и международно сътрудничество, организирано от Асоциацията на езиковите училища на 30 март 2024 г. в нашия университет.

УНСС благодари на директора на училището г-жа Даниела Борисова и на г-жа Кремена Радоева за топлото посрещане и предоставените възможности за сътрудничество между 133. СУ и Университета.

    

Галерия снимки от Наши преподаватели посетиха 133. СУ ,,Александър С. Пушкин“ в София ...