Форум „Висше образование в България“ с участие на нашия университет

четвъртък, 02 март 2023 10:10

На форума „Висше образование в България“ в Кюстендил екипът на УНСС начело с доц. д-р Росен Кирилов, зам.-ректор по дигитализация и киберсигурност, представи настоящата кандидатстудентска кампания на университета.

Доц. Росен Кирилов, организатори на събитието, Атанас Димитров, директор на Междууниверситетския център за развитие на кариерата (МЦРК), Мария Божкова, отдел „Кандидат-студенти“ (от ляво надясно) 

Средношколците бяха запознати с условията за прием, начините за кандидатстване, от какви специалности могат да избират и какви са възможностите за бъдещата им реализация и кариерно развитие.

Кандидат-студенти с „Вестник на УНСС“

В събитието участваха 18 висши училища и беше организирано от Обединен детски комплекс Кюстендил със съдействие на община Кюстендил и Регионалното управление на образованието - Кюстендил.

Доц. Росен Кирилов и областният управител на Кюстендил инж. Александър Пандурски
Атанас Димитров, Свилена Челебийска-Матеева, началник на Учебно-методичния отдел и ректорът проф. Георги Янков на Националната художествена академия, с която МЦРК реализира общ проект (от дясно наляво)
Доц. Росен Кирилов, Мария Божкова, Атанас Димитров се срещнаха и с кмета на Община Кюстендил Петър Паунов (от дясно наляво)

Галерия снимки от Форум „Висше образование в България“ с участие на нашия университет ...