Тренировъчни лагери по проекта СО-WORKING

вторник, 28 февруари 2023 15:13

Два тренировъчни лагера се проведоха по проект „Насърчаване на предприемачеството чрез подкрепа на перспективни иновативни идеи чрез създаване на механизми за предварително инкубиране“ (CO-WORKING) към Регионалния център за дистанционно обучение на УНСС в Хасково.

Проектът, в който УНСС е партньор, има за цел да насърчава студентите да повишават своя предприемачески потенциал. Той е финансиран по програма ИНТЕРРЕГ Гърция – България 2014-2020 г.

По проекта СО-WORKING на 23 и 24 февруари 2023 г. се проведе среща-тренировъчен лагер BUSINESS MODEL CANVAS/BOOTCAMP".

Проф. д-р Николай Щерев, ръководител на катедра „Индустриален бизнес“, представи пред средношколците от Професионална гимназия по туризъм „Александър Паскалев“ и Професионална гимназия по лека промишленост „Райна Княгиня“ темата „Как да стартираме успешен бизнес“ и възможностите, които участието в проекта предоставя.

Проф. Николай Щерев

На 27 и 28 февруари 2023 г. на тренировъчния лагер „ASSUMPTION VALIDATION/BOOTCAMP" на тема „Оценка на успешни бизнес идеи“, лекторът проф. Николай Щерев, запозна младите хора от Финансово-стопанска гимназия „Атанас Буров“ с начините на стартиране на успешен бизнес и възможностите, които участието в проекта предоставя.

В тренировъчните лагери се включи и проф. д-р Диана Копева, преподавател в катедра „Икономика на природните ресурси“.

Галерия снимки от Тренировъчни лагери по проекта СО-WORKING ...