Наш преподавател с отличие от Центъра за психологически изследвания

четвъртък, 26 януари 2023 14:16

Доц. д-р Радко Радев, зам.-декан по учебната дейност на Бизнес факултета, директор на Университетския център „Алумни УНСС“ и директор на Научноизследователския център за развитие на бизнес компетентности „Иновации и конкурентоспособност (u2b)", получи награда от Центъра за психологически изследвания „for acknowledgement of the special attention, hope in humanity` contribution to the process of tolerance and human rights of the differently-abled individuals“. Тя бе връчена от д-р Диана Инджова, председател на Центъра, Ралица Йоргова, ръководител в УС и Иван Николов, ръководител проекти.

Отличието се присъжда на базата на дългогодишно партньорство с ръководителите на Американския борд на Центъра - д-р Шерън Майлс и д-р Дона Стайгър с УНСС и дава висока оценка за проведените инициативи през 2022 година в сферата на социалното предприемачество, социалната кохезия в бизнес среда и бизнес интеграционните стратегии под ръководството на доц. д-р Радко Радев.


Центърът за психологически изследвания е национална организация за работа и подкрепа на групи в нужда, хора с увреждания, жени и млади хора в маргинализирана позиция.


Галерия снимки от Наш преподавател с отличие от Центъра за психологически изследвания ...