В УНСС се провежда „Седмица на юриста“

сряда, 23 ноември 2022 11:32

Юридическият факултет и Алумни клубът на завършилите ЮФ организираха „Седмица на юриста“ за студенти от специалност „Право“. Това е петият поред форум за професионална ориентация на студенти и се провежда от 22 до 24 ноември.

Ректорът на УНСС проф. д-р Димитър Димитров, доц. д-р Захари Торманов, декан на Юридическия факултет на УНСС (от дясно наляво)

Целта на „Седмица на юриста“ е да съдейства на бъдещите юристи, обучаващи се в УНСС, да формират своето виждане за бъдещото си професионално развитие.

На тържественото откриване на форума присъстваха ректорът на УНСС проф. д-р Димитър Димитров, деканът на Юридическия факултет доц. д-р Захари Торманов, Ивайло Енчев, председател на Алумни клуба на завършилите Юридическия факултет, Атанас Димитров, директор на Междууниверситетският център за развитие на кариерата, преподаватели и студенти.

В първия ден от „Седмица на юриста“ участниците във форума имаха възможността да се запознаят с Пламен Танев, съдия в Районен съд - Варна, с Весела Колева, ръководител „Правен корпоративен отдел“ в Ти Би Ай Банк ЕАД и с Христо Ангелов,  главен юрисконсулт Асисто ЕООД.

Галерия снимки от В УНСС се провежда „Седмица на юриста“ ...