Придобиване на знания и умения за подбор на персонал с Yettel

четвъртък, 20 октомври 2022 10:00

Във връзка с подписано споразумение между УНСС и Yettel г-жа Евелина Цонева, мениджър „Управление на таланти“, Лора Абусалем, експерт „Управление на таланти“ и Розалия Томова, специалист „Управление на таланти“ в Yettel, участваха в лекциите по „Управление на човешките ресурси“ със студентите от 4 курс, бакалавърска степен на обучение от специалност „Икономика на човешките ресурси“, катедра „Човешки ресурси и социална защита“ в УНСС.

Лекцията беше открита от зам.-ректора по институционално и бизнес сътрудничество и студентски политики проф. д-р Цветана Стоянова, която подчерта важността на процеса по подбор на персонал, като ключова дейност за всяка организация. Тя изтъкна значението на доброто партньорство на университета с водещи компании във всички сфери и конкретно в телекомуникациите, каквато е Yettel. „Радваме се, че фирмите оценяват високо връзката с УНСС и че наши възпитаници, вече на ръководни позиции в компаниите, се връщат отново при нас, за да намират свои служители“, подчерта проф. Стоянова.

Зам.-ректорът по институционално и бизнес сътрудничество и студентски политики проф. д-р Цветана Стоянова
При откриването на лекцията – проф. Пейчева, проф. Стоянова, г-жа Цонева, г-жа Томова, г-жа Абусалем и Атанас Димитров (от дясно на ляво)

Г-жа Евелина Цонева запозна подробно студентите с организацията и провеждането на процеса на подбор на служители в Yettel. Примерите, представени от г-жа Цонева показаха добрите практики в тази област. 

Г-жа Евелина Цонева 
Лора Абусалем, Розалия Томова и Атанас Димитров, директор на  Междууниверситетски център за развитие на кариерата в УНСС

Студентите решават практическия казус, предоставен от Yettel.

Най-добрите разработки на нашите студенти бяха възнаградени от гостите.

Част от наградените студенти – Кериме Мюмюнова, Наджие Рамадан и Габриела Емилова

Галерия снимки от Придобиване на знания и умения за подбор на персонал с Yettel ...