Центърът за изследователски и образователни проекти представи университета на семинар „Младите изграждат бъдещето"

понеделник, 20 юни 2022 13:00

Гл. ас. д-р Юри Ценков, директор на Центъра за изследователски и образователни проекти към УНСС и преподавател в катедра „Национална и регионална сигурност“, взе  участие в семинар Младите изграждат бъдещето", организиран от район Панчарево. По време на събитието той обясни на учениците, които завършват своето средно образование, как могат да стартират и развият успешно свой бизнес.

Младите хора, които тепърва ще развиват своите бизнес умения, с интерес изслушаха презентацията на д-р Юри Ценков. „Бизнес планът е пътната карта, която ще ви води по време на структуриране, управление и развитие на бизнеса“, обясни д-р Юри Ценков.

Семинарът завърши с дискусия, като двете страни си пожелаха това да не е последната им среща.  


Започна приемът на документи за кандидатстване за бакалавърските специалности, както и за магистърска степен специалност „Право“.

Срокът за подаване на заявления за класиране и участие в редовната изпитна сесия е до 29 юни.

Можете да подадете документи по три начина

електронно чрез сайта на университета,

- на място в Центъра за прием на документи в УНСС,

- в Регионалния център за дистанционно обучение – Хасково, както и в Регионалните бюра по градове на центъра за кандидатстудентска подготовка и информация.

Подробна информация за специалностите, условията за кандидатстване, сроковете за прием на документи и явяване на редовни изпити, кандидат-студентите могат да намерят на priem.unwe.bg.

Информация за документи и такси можете да намерите тук.


Галерия снимки от Центърът за изследователски и образователни проекти представи университета на се ...