Триумф на красота и талант в конкурса „Мис и Мистър УНСС“

вторник, 10 април 2012 12:36

Първокурсниците Ростислава Куцарова и Ивайло Андонов са тазгодишните носители на титлата Мис и Мистър УНСС.  Тя изучава „Икономика с чуждоезиково обучение“, а той - „Икономика и бизнес“.  Жури определи подгласничките на кралицата на красотата да носят едно и също име – това са Елена Мишкина и Елена Василева. Сред момчетата Михаил Томов зае второто, а Атанас Атанасов третото място. Наградите на публиката  отидоха при Анжела Иванова и Марио Михайлов - определени от изпратените SMS-и, а част от гласувалите получиха награди от спонсорите на конкурса.

Мис и Мистър УНСС 2012

Мис и Мистър УНСС 2012

 

Подгласничките на "Мис УНСС" "Мистър УНСС" и неговите подгласници

Емоционалното шоу се проведе в препълнената аула „Максима“. Сред звездното жури се открояваха носителките на титлата „Мис България” Роси Иванова и Славена Вътова, рап-изпълнителят Румънеца,  спортният агент Георги Градев, както и водещитe от ТВ7 Жана  Танева и Ваня Бонева. А представители на академичния дух на университета бяха заместник-ректорът проф. Валентин Кисимов, както и ръководителят на катедра „Медии и обещствени комуникации” проф. Петко Тодоров.

Публиката... ... и журито

Председателят на Студентския съвет Калоян Димитров напомни, че инициативата е продължение на кампанията „Аз помогнах”, която се грижи за децата от дома „Даскал Ботьо” в Калофер. „И за напред ще продължаваме с действията си да показваме, че ние - студентите на УНСС, сме активни, доблестни и заслужаваща уважение част от българското общество”, каза в словото си още той. В урни от двете страни на сцената всеки можеше да остави своя принос за каузата.

Председателят на Студентския съвет Калоян Димитров Урните за дарения

Конкурсът се проведе в няколко кръга. В началото 18-те участници, стигнали до финала, дефилираха в спортно-елегантни облекла, а след това - по бански и официални тоалети. Кандидатите бяха допълнително затруднени от зададените им въпроси. Не бяха подминати актуални теми като световната финансова криза, АЕЦ „Белене“, бездомните кучета, сигурността в Студентски град и др. Освен това, участниците разкриха различни свои страсти и таланти. Сред тях имаше екстремни спортове като ръгби, тае-бо, рафтинг, както и плуване, бадминтон, художествена гимнастика. Претендентите за титлата също така рецитираха собствени стихотворения, показваха свои модели дрехи, изявяваха актьорските си умения, танцуваха и пееха. Певческите си способности демонстрираха и  водещите на конкурса Даниел Петканов и моделът Гери Дончева, които са носители на престижнатата титла Мис и Мистър УНСС в различни години.

Изпълненията на No comment и Лазар нагорещиха още повече страстите на сцената и в залата.

Победителите - Мис УНСС 2012, Мистър УНСС 2012
Победителите

 

Галерия снимки от Триумф на красота и талант в конкурса „Мис и Мистър УНСС“  ...