УНСС в топ 3 на най-желаните университети в България

четвъртък, 01 юли 2021 9:49

Нашият университет е в челната тройка на най-желаните висши учебни заведения в страната. След изтичането на срока за подаване на документи, става ясно, че 3-ма души ще се борят за едно място при класирането по специалности. Самото класиране ще стане ясно на 8-ми юли.

От дирекция „Учебна дейност“ припомнят, че започват кандидатстудентските изпити и записвания за бакалаври.

Първият изпит по Български език и литература ще се проведе на 2-ри юли от 9.00 часа. На 3-ти юли е изпитът по чужди езици (английски, немски, френски, испански и руски език). На 4-ти юли има два изпита – по история на България от 09.00 ч. и по математика от 14.00 ч. На следващия ден, 5 юли, също ще има два изпита – по география на България от 09.00 ч. и събеседване по журналистика от 14.00 ч.

График за изпити

Срокове за класиране, потвърждаване и записване на студенти

Кандидат-студентите трябва да се явят в определените сгради и зали не по-късно от 8.30 ч. (когато изпитът започва от 9.00 ч.) и не по-късно от 13.30 ч. (когато изпитът започва от 14.00 ч.). Те трябва задължително да носят компютърната разпечатка с входящия номер и документ за самоличност (лична карта).

Всички изпити ще бъдат проведени при стриктно спазване на противоепидемичните мерки.

Кандидат-студентите със специални потребности разполагат с достъп до Тестовия център чрез подстъпи, рампи и асансьори и специализирани места за провеждане на изпити.

Галерия снимки от УНСС в топ 3 на най-желаните университети в България ...