Приемът в УНСС продължава

сряда, 23 юни 2021 18:17

Габриела Георгиева, отличничка от Търговско-банковата гимназия в столицата и победител в състезанието по икономика и управление на Асоциацията на икономическите училища в България (АИУБ) бе сред зрелостниците, които подадоха документи за класиране в УНСС. Без колебание тя се е явила на средношколското състезание, за да е сигурна, че ще бъде класирана по първо желание. Снимка с бъдещата студентка си направи лично ректорът проф. д-р Димитър Димитров.

В Центъра за прием на документи

Приемът на документи за кандидатстване за бакалавърските специалности, както и за магистърска степен „Право“ продължава до 29 юни. Подаването на заявления за класиране и участие в редовната изпитна сесия става по три начина - електронно чрез сайта на университета, на място в Центъра за прием на документи в УНСС, в Регионалния център за дистанционно обучение – Хасково, както и Регионалните бюра по градове на центъра за кандидатстудентска подготовка и информация.

Юнската жега не спря желащите да кандидатстват в УНСС

Редовната изпитна сесия ще бъде от 2 до 5 юли и ще се проведе присъствено, на хартиен носител в УНСС.

Цялата необходима информация е налична на сайта на университета в секцията „Прием“. За всички специалности, в това число и за специалност „Право“, кандидат-студентите могат да изберат да кандидатстват с оценка от матура или да се явят на изпит, ако резултатите от матурата не са удовлетворяващи, като за формиране на бала се взема по-високия резултат.

В кандидатстудентските изпити има два задължителни модула – математика и български език, и трети специализиран модул, който може да бъде по български, математика, история или география.

      

Информация за документи и такси можете да намерите тук.

             

Опознайте виртуално университета,

запознайте се с ръководството на Университета,

с деканите, с ръководителите на катедри и с преподавателите,

за да научите от първо лице предимствата на обучението в нашия университет на

#ИзбирамУНСС!

Галерия снимки от Приемът в УНСС продължава ...