Елин Топузаков ще вземе участие в организацията на приятелски мач с отбор на УНСС

понеделник, 19 април 2021 12:30

УНСС подготвя мач на звездите по случай празника на Университета и 30-годишнината на Студентски съвет. Ректорът проф. д-р Димитър Димитров се срещна с бившия треньор на „Левски“ Елин Топузаков и се разбраха той да вземе участие в събирането на екип срещу сборен отбор на УНСС.

Отборът ще бъде съставен от преподаватели и студенти, а при проявено желание, и от бивши студенти на икономическия университет. Екипът на УНСС ще застане срещу сборен отбор от звезди на българския футбол. Датата на мача ще бъде оповестена допълнително, съобразно епидемиологичната обстановка.

Елин Топузаков (вляво) получи от ректора проф. д-р Димитър Димитров юбилеен подарък за 100-годишнината на Университета и кандидат-студентски справочник, тъй като футболната легенда  има намерение от есента да стане студент в УНСС.

По повод приятелския мач  ректорът проф. Димитров отбеляза: „Нашите студенти винаги са се учили от най-добрите практици. Искам това да се пренесе и в спортната дейност на университета. Няма по-ценно от здрави и активно спортуващи студенти“.

За Елин Топузаков това е предизвикателство, с което ще се заеме с голям интерес. „Вашият Студентски съвет ме увери, че имате с какво да се похвалите на терена. Чул съм и за успехите ви по футзал“, каза футболната легенда.

На срещата заедно с председателя на Студентския съвет Ангел Стойков (вдясно) присъства и футболният общественик и представител на алумни общността на УНСС - Кирил Евтимов.

Галерия снимки от Елин Топузаков ще вземе участие в организацията на приятелски мач с отбор на УНС ...