Стажове и студентски практики за наши възпитаници в Националната компания „Индустриални Зони“

вторник, 14 юли 2020 15:29

Ректорът проф. д-р Димитър Димитров и г-жа Антоанета Барес, изпълнителен директор на Националната компания „Индустриални Зони“ (НКИЗ), подписаха меморандум за сътрудничество между двете институции  (на снимката долу).

В документа се предвижда осигуряване на стажове и постоянна заетост на студенти и завършващи УНСС, обмен на информация за стажантски и работни места, презентации, информационни срещи, участие в кариерни форуми за осъществяване на контакти на наши студенти с работодатели от индустриалните зони на НКИЗ, както и студентски практики в НКИЗ и в компании на Националната компания по проекта за студентски практики на Министерство на образованието и науката и др.

По време на срещата г-жа Барес изтъкна основните цели и насоки в работата на ръководената от нея компания и изрази убеденост в ползотворното сътрудничество между двете институции. Ректорът проф. Димитров представи идеята си за изграждане на мрежа за работа по съвместни проекти между УНСС и неговите партньори.

На подписването присъстваха проф. д-р Цветана Стоянова, зам.-ректор по институционално и бизнес сътрудничество и студентски политики, и проф. д-р Николай Щерев, директор на Центъра за изследователски и образователни проекти и координатор на меморандума от страна на УНСС (на снимката горе).

Галерия снимки от Стажове и студентски практики за наши възпитаници  в Националната компания „Инду ...