Наши преподаватели участваха в Шестия международен конгрес по счетоводство и финанси

понеделник, 28 октомври 2019 10:26

Проф. д-р Даниела Фесчиян, зам.-ръководител на катедра „Счетоводство и анализ“, и гл. ас. д-р Радка Андасарова, преподавател в същата катедра, за втори път участваха в Международния конгрес по счетоводство и финанси, който се проведе в периода 23 - 25 октомври т.г. в Кападокия, Турция. Домакин на събитието беше Университетът в гр. Нигде, Турция. В десетте секции на форума бяха представени 145 доклада с резултати от изследвания на преподаватели от водещи университети от повече от 10 държави, сред които Англия, Франция, Италия, България, Турция, Македония, Пакистан, Конго и др., както и на представители на бизнеса. Проф. Фесчиян и д-р Андасарова представиха доклад на тема „Влияние на стандартизирания подход за признаване на обезценки върху банковия регулаторен капитал“, който ще бъде публикуван в индексирано списание.

Проф. Фесчиян при откриването на форума
Проф Фесчиян поздравява участниците в конгреса
Проф. Фесчиян и д-р Андасарова с проф. д-р Jim Haslam от Шефилдския университет и д-р Ceyda Altan от Университета на Анкара (от ляво надясно)
Участниците от УНСС с проф. д-р Ahmet Vecdi Can, декан на Бизнес факултета на Университета Сакария, Турция, председател на програмния комитет на Международния конгрес по финанси и счетоводство
Проф. Фесчиян и д-р Андасарова
Проф. Фесчиян представя резултатите от изследването
Участниците в конгреса

Галерия снимки от Наши преподаватели участваха в Шестия международен конгрес  по счетоводство и фи ...