Форум клуб УНСС 2019

сряда, 20 март 2019 14:10

За втора поредна година Форум клуб УНСС събра представители на студентски организации и клубове от нашия университет, сред които Студентският съвет, Младежкият бизнес клуб, САИМО, Клуб на либертарианците, клуб „Дебати“, „Его политико“, Еразмус Стюдънт Нетуърк УНСС, Youth Talents, „Заедно в час“ и литературен клуб „Магия“, Еко Клуб УНСС.

В зала „Тържествена“

Целта на форума беше студентите да се запознаят с възможностите за участие в извънаудиторни занимания.

Този форум е генератор на нови идеи, които ще развият и обогатят дейността на студентите, посочи проф. д.ик.н. Валентин Кисимов, директор на Центъра за компютърни иновативни системи.

Проф. д.ик.н. Валентин Кисимов

Една от задачите на Междууниверситетския център за развитие на кариерата (МЦРК) е да работим с всички студентски организации и клубове в УНСС. Винаги можете да разчитате на нашата подкрепа и партньорство, заяви доц. д-р Росен Кирилов, директор на МЦРК.

Доц. д-р Росен Кирилов

Нашата цел е да работим заедно с всички студентски клубове и организации в УНСС. Срещи като днешната са много полезни, защото правят все повече студенти съпричастни към извънучебната дейност, посочи Ангел Стойков, председател на Студентския съвет.

Ангел Стойков
Студентите бяха поздравени от доц. д-р Деница Горчилова, научен секретар на катедра „Публична администрация“

По време на форума студентските организации и клубове представиха своята дейност, а по-късно се проведоха работилници и игри.

Галерия снимки от Форум клуб УНСС 2019 ...