Среща-дискусия „Как да развием умения за успешни продажби“

сряда, 20 март 2019 13:17

„Как да развием умения за успешни продажби“ беше темата на срещата-дискусия, организирана от Фондация „Заедно в час“ в партньорство с Кока-Кола Хеленик България с любезното съдействие на Междууниверситетския център за развитие на кариерата (МЦРК) и Студентския съвет.

Доц. д-р Росен Кирилов, директор на МЦРК, който откри събитието, лекторът Явор Стефанов, ръководител „Фрагментиран пазар“ в Кока-Кола ХБК, и Виолена Брождина от екипа на фондация „Заедно в час“ (от ляво надясно)

Представена беше програмата за лидерско и професионално развитие на „Заедно в час“, която обучава и подкрепя амбициозни хора, които стават учители за две години в български училища, като едновременно с това преминават през множество обучения и менторсто, за да могат да развият умения, приложими във всяка сфера.

Явор Стефанов разказа на студентите за своите професионални уроци в Кока-Кола Хеленик България, където започва работа преди 14 г. като търговски представител във Варна. На всеки две години той заема все по-отговорни длъжности, включително ръководител „Търговски екип“, регионален търговски обучаващ, ръководител на отдел „Продажби – обучение и развитие“, ръководител на Североизточна търговска зона.

Лекторът каза, че в началото на професионалния си път човек трябва да се научи никога да не се предава и да постави основите на базата, върху която ще надгражда.  Друг много важен момент от презентацията беше неговата рецепта за упсех – комбинацията между здрава работа, ценности, умение да си гъвкав в различни ситуации и амбиция.

В Голямата конферентна зала

Галерия снимки от Среща-дискусия „Как да развием умения за успешни продажби“ ...