УНСС и наши студенти с награди на Southwestern Advantage

сряда, 20 март 2019 13:08

Американската компания „Southwestern Advantage" удостои УНСС с почетен плакет и награда от 1000 долара като признание за постиженията на наши студенти в лятната й програма през 2018 г. Плакетът беше връчен от президента на компанията Дан Мур на проф. д.ик.н. Валентин Кисимов, който благодари за отличията от името на университета  (на снимката долу).

“Southwestern Advantage" е програма, която изгражда не само знания и умения, но и лидери, заяви Мартин Петков, представител на Студентския съвет, който получи чека за паричната награда.

Мартин Петков

Двама наши студенти, участвали в програмата на американската компания "Southwestern Advantage", получиха награди за доброто си представяне - Петър Петков - за първо място за стажант, а Емил Цветков - за първо място за опитен търговец.

Петър Петков
Емил Цветков

 В програмата на „Southwestern Advantage”, която има близо 160-годишна история, участват над 2000 студенти от близо 200 университета, които имат възможност да ръководят свой бизнес и да продават образователни продукти от врата на врата. Колкото повече продажби реализират, толкова повече точки получава университетът, в който учат.

След церемонията по награждаването в аула „Максима“ г-н Дан Мур, който гостува за четвърти път в УНСС, изнесе публична лекция на тема „Сигурен успех в несигурен свят?", организирана от Студентския съвет.

Г-н Дан Мур

Г-н Мур и се обърна към студентите с думите: „Трябва да се променяме и адаптираме заедно със заобикалящия ни свят. Затова когато започнем да се променяме, можем да променим както другите, така и света около нас, посочи той.

В аула „Максима“

Галерия снимки от УНСС и наши студенти с награди на Southwestern Advantage ...