Сертификационен курс по Google Ads

четвъртък, 26 юли 2018 13:23

Приключи сертификационният курс по Google AdWords, организиран за четвърта поредна година от катедра „Маркетинг и стратегическо планиране”, който даде възможност на студентите от катедрата да се запознаят с динамично развиващата се рекламна платформа на Google – Google Ads.

Google Ads академия, Спасимир Цветанов

Google AdWords академията беше открита от ръководителя на катедра „Маркетинг и стратегическо планиране“ проф. д-р Христо Катранджиев (на снимката долу).

Първата тема на семинара - Google AdWords Fundamentals – беше посветена на дигиталния маркетинг. Във втория модул фокусът бе изцяло върху рекламата и маркетинга за търсачки Google AdWords Search Certification, а във финалния трети модул - върху динамично развиващата се реклама в дисплейната мрежа и видео рекламата онлайн – Google AdWords Display Certification и Google AdWords Video Certification.

В зала 2005

Лектор на събитието в три поредни съботи беше хоноруваният асистент Спасимир Цветанов (на снимката долу).

Лекторът представи теоретичната рамка на платформата за реклама на Google и направи практическа демонстрация на част от инструментите в AdWords. Другите теми на сертификационния курс бяха Google AdWords Advanced Search и Google AdWords Display и Video. 

В обучението участваха студенти и от други катедри

Курсът дава възможност на студентите, участвали в него, след полагане на изпити онлайн, да получат световнопризнат сертификат от Google, който им предоставя отлични  шансове за работа в България и чужбина.

След успешно сертифициране от предходни обучения много студенти намират реализация в дигитални агенции и маркетинг отдели на други компании

Повече от 120-те студенти, които посетиха сертификационния курс, могат да кандидатстват за стаж във водещи компании.

По време на курса

Ето как някои от студентите оцениха обучението по Google AdWords:

„Хареса ми, че имах възможност да науча много неща за интернет рекламата.“

„Хареса ми всичко. Научих много неща. Представянето на Спасимир Цветанов беше страхотно.“

„Лекцията протече много по-интензивно и разбираемо за мен (а аз нямам никакво понятие от AdWords), отколкото очаквах. Хареса ми начинът, по който лекторът преподаваше, и това, че ни предоставиха допълнителни материали.“

Галерия снимки от Сертификационен курс по Google Ads ...