Отборът ни по футзал с почетна грамота от ректора след изключително успешен сезон

четвъртък, 10 май 2018 13:39

Отборът по футзал на УНСС се срещна с ректора проф. д.ик.н. Стати Статев и членовете на Ректорския съвет, след като записа най-успешната си година, откакто участва в първенствата и турнирите на БФС.

Нашите момчета представиха на ректора спечелените отличия през сезона: титлата от Градското първенство на София и Купата на България по футзал (на снимката долу).

Най-впечатляващият успех е спечелената Купа на България по футзал. Благодарение на титлата от София, след 14 изиграни срещи, 11 победи и нито една загуба, в компанията на отборите на Левски София, ЦСКА София, Локомотив Аксидия нашите състезатели придобиха право да участват на финалния турнир за Купа България в Габрово, където премериха сили с шампионите от градските първенства на Варна, Русе и Бургас. В полуфинална среща нашият тим надигра отбора на Локомотив БДЖ от Русе, със 7:0, а във финала срещна най-големия си конкурент – Варна сити, като го надигра с 2:1. Така и Купата на България ще краси витрината на спортната слава на УНСС.

Момчетата от отбора бяха поздравени от ректора проф. д.ик.н. Стати Статев, а треньорът на отбора ст. пр. д-р Иван Стоилов получи почетна грамота за постигнатите резултати през сезон 2017 – 2018 г. (на снимката долу).

Отборът получи и сребърните отличия от Национална лига футзал, където студентите заеха второ място, на три точки от шампиона Варна сити. Медалите и купата бяха връчени от председателя на комисията по футзал на БФС Александър Александров, възпитаник на УНСС.

Отборът с ректора, членовете на Ректорския съвет и доц. д-р Спас Ставрев, ръководител на катедра „Физическо възпитание и спорт“

Пред отбора ни предстои заслужена почивка през летните месеци, а в началото на следващия сезон ще бъде и първото ново предизвикателство – мач за Суперкупата на България по футзал срещу отбора на Варна сити.

Галерия снимки от Отборът ни по футзал с почетна грамота от ректора след изключително успешен сезо ...