Председателят на Студентския сенат при УНСС е избран за заместник-председател на НПСС

петък, 16 февруари 2018 12:19

Изпълнителният съвет на Националното представителство на студентските съвети (НПСС) избра за заместник-председател с ресор „Учебна и научна дейност“ Даниел Парушев, председател на Студентския сенат при УНСС и президент на Алумни клуба на Студентския съвет. Другите двама заместник-председатели са Васил Силяновски от СУ „Св. Климент Охридски“ и Иво Финков от Университета по хранителни технологии – Пловдив.

Даниел Парушев е познат в студентските среди като човек с опит, познания и воля да бъде лидер. Докторант е към катедра „Управление“ и магистър по „Бизнес администрация“. Преди седмица той беше избран  в новото ръководство на НПСС на отчетно-изборно събрание в Пловдив заедно с още осем студентски лидери от страната.

Даниел Парушев (вторият от ляво надясносъс своите колеги от новото ръководство на НПСС

Яна Вангелова, председател на НПСС, и Даниел Парушев

Първото заседание на новоизбрания Изпълнителен съвет на НПСС

 НПСС е създадено през 2000 г. като единствената национална законоустановена студентска организация за защита на правата и интересите на студентите и докторантите в страната. Идеята за създаване на организацията е да обединява студентските лидери и да създава партньорство между тях.

Галерия снимки от Председателят на Студентския сенат при УНСС е избран за заместник-председател на ...