УНСС с най-висока оценка на учебния процес в професионално направление „Икономика“

понеделник, 15 януари 2018 15:14

Специалната награда за най-висока оценка на учебния процес в професионално направление „Икономика“ получи нашият университет. Отличието беше връчено на зам.-ректора по обучението в ОКС "магистър" и дистанционно обучение доц. д-р Стела Ралева от директора на „Уникредит Булбанк“ Федерико Бедини (на снимката долу) на официална церемония във Военния клуб, организирана от в. „24 часа“. Отличията на университетите са на база рейтинга на висшите училища.

Сърдечно благодаря от името на ректора на нашия университет проф. д. ик.н. Стати Статев и на цялото ни академично семейство. От своето създаване преди 98 години Университетът за национално и световно стопанство е флагман във висшето икономическо образование в страната. УНСС обучава висококвалифицирани специалисти за целия спектър от специалности, необходими на националната икономика, заяви след награждаването доц. Ралева.

Радваме се, че нашите възпитаници заемат ключови управленски и експертни позиции в държавната администрация, в бизнеса, в неправителствения сектор, както и в редица международни организации. Приемаме тази награда като оценка за усилията на целия академичен състав на УНСС. Искам да ви уверя, че ще продължим да работим все така упорито за осигуряване на високо ниво на образование - не само в областта на икономическата наука, но и във всички водени от нас професионални направления, посочи доц. Ралева. 

Галерия снимки от УНСС с най-висока оценка на учебния процес в професионално направление „Икономик ...