Четвърта научна студентска конференция на тема „Икономическата политика: реалности, перспективи и предизвикателства“

петък, 12 май 2017 14:44

Четвърта научна студентска конференция по икономическа политика на тема „Икономическата политика: реалности, перспективи и предизвикателства“, организирана от катедра „Икономикс“ с подкрепата на Студентския съвет, се проведе в университета.

По време на конференцията

Приветствие до участниците от името на ректора на университета проф. д.ик.н. Стати Статев, ръководител на катедра „Икономикс“, отправи доц. д-р Стела Ралева, зам.-ректор на УНСС и зам.-ръководител на катедрата. Тази конференция е вече традиционна, това е четвъртото издание, в което ще имате възможност да споделите идеи, да коментирате реалностите на икономическата политика и да очертаете перспективите й. Защото вие ще я създавате в бъдеще, обърна се доц. Ралева към студентите.

Доц. Ралева (вляво) и доц. Йотова

Предстои ви да навлезете в сложна проблематика, да анализирате компетентно, да набележите бъдещето с вашите идеи, посочи доц. д-р Лилия Йотова, декан на Общоикономическия факултет. Икономиката изисква „висш пилотаж“, защото решенията й дават отражение във всички останали сфери на живота, заяви тя и пожела успех на студентите.

Участници в конференцията

Това са първите ви стъпки в науката, другите предстоят, посочи гл.ас. д-р Енцислав Харманджиев. Той информира студентите, че всички участници във форума ще получат сертификати.

В голямата конферентна зала

Конференцията беше организирана в две секции и проведена в голямата и малката конферентна зала на университета.

Галерия снимки от Четвърта научна студентска конференция на тема „Икономическата политика: реалнос ...