Студенти от Университета Тилбург, Холандия, посетиха УНСС

петък, 12 май 2017 10:54

Тридесет и осем студенти по психология от Университета Тилбург, Холандия, гостуваха в УНСС.  Целта на посещението им у нас бе да се запознаят както с културата, така и с икономиката на страната и да оценят връзката й с психологическата нагласа на българите.

Гостите се срещнаха с представители на АИЕСЕК - най-голямата международна студентска организация, които запознаха холандските студенти с програмите, по които работят.

Неформални срещи в двора на университета

В голямата конферентна зала на университета се състоя и среща на чуждестранните студенти с доц. д-р Екатерина Тошева, директор на Университетския център за мобилност на студенти и преподаватели. Младите холандци научиха за историята и настоящето на УНСС, разгледаха с интерес сградата му.

Пред сградата на УНСС

Третата среща ги събра с представители на най-голяма организация на заетостта в Европа – OTTO Work Force. Компанията е холандска и подпомага служителите от една държава с временна работна заетост в друга страна. Мениджърът на OTTO Work Force Руслан Тодоров запозна студентите с работата -  от подбора на хората до изпращането им в чужбина.

По време на срещата в голямата конферентна зала

В края на визитата си студентите от Тилбург благодариха за интересните разговори, наученото и преживяното в нашата страна.

Поглед от високата тераса на университета

Галерия снимки от Студенти от Университета Тилбург, Холандия, посетиха УНСС ...