Представяне на продуктите на американското издателство Alexander Street

понеделник, 23 ноември 2015 11:54 /
Начало:
четвъртък, 26 ноември 2015 9:30
Край:
Място:
университетската библиотека
Подробности:

Американското издателство Alexander Street предлага за всички преподаватели и студенти на УНСС два месеца безплатен пробен достъп до следните ресурси: Complete Business and Economics Package,  Environmental Studies in Video, Criminal Justice and Public Safety in Video, Human Rights Studies Online, Current Affairs in Video. Пробният достъп ще стартира на 25 ноември и ще бъде достъпен през интернет страницата на библиотеката в е-ресурси.

За да улесним ползването на продуктите и да повишим ползата от пробния достъп, на 26 ноември (четвъртък) от 9.30 ч. библиотеката на УНСС организира представяне и демонстрация на методиката на ползване на продуктите, което ще се осъществи от г-жа Красимира Ангелова, директор „Продажби за Европа и Африка“ за Alexander Street.

Ресурсите на Alexander Street съчетават приложно учебно съдържание, създадено, за да отговори на новите образователни потребности на студенти и преподаватели от цял свят. Всяка база данни е разработена въз основа на анализ на учебните програми на водещите 20 университета в света, предлагащи съответната тематична област. 

1. Complete Business and Economics Package обхваща 4 колекции (Business eBooks online, Business Education in Video, International Business Online, Human Resources Management Online) в области като лидерство, бизнес комуникация, маркетинг, устойчив бизнес, управление на човешките ресурси, международен бизнес и др. За повече информация: http://alexanderstreet.com/products/complete-business-and-economics-package

Ние предлагаме уникална смесица от ресурси, включващи видеоклипове, интервюта, документални филми, монографии и учебници, статии от научни списания, казуси и модули за корпоративно обучение, подкрепени с реални примерни бизнес документи. Наши партньори по създаване на ресурсите са световно значими организации като Bloomberg, PBS, BBC, Atma Global, CRM Learning, CARMA, и др.

Повече информация за продуктите и самите продукти можете да разгледате на интернет страницата ни http://alexanderstreet.com/ и на дадените линкове по-долу.

http://alexanderstreet.com/products/criminal-justice-and-public-safety-video - Criminal Justice and Public Safety in Video

http://alexanderstreet.com/products/human-rights-studies-online - Human Rights Studies Online