БНТ набира кандидати за стажантската си програма „ТВ Академия"

сряда, 11 октомври 2023 13:50 /
Начало:
Край:
четвъртък, 19 октомври 2023
Място:
Подробности:

За четвърта поредна година от средата на м. ноември Българската национална телевизия дава възможност на студенти от различни специалности да започнат своето практическо обучение чрез единствената по рода си стажантска програма – „ТВ Академия“ на обществената телевизия.

Студентите ще се запознаят със структурата и функциите на обществената телевизия, ролята на отделните звена, последователността на реализационния процес на различните предавания и ролята на всеки член от екипа. Предвидени са часове за теоретично и практическо дефиниране на отговорностите и задълженията на отделните позиции.

С този проект националната обществена телевизия поема инициативата да подкрепи изявени студенти, които се обучават в различни направления. Телевизионните специалисти са убедени, че бъдещето на България е в младите професионалисти и БНТ е готова да предостави възможност на част от участниците в Академията да продължат работата си в националната медия.

Желаещите могат да кандидатстват за стажантски програми към всички дирекции на БНТ.Повече за „ТВ Академия“ и критериите за участие в стажантските програми за 2023 г.

можете да намерите ТУК.