ENGAGE.EU Games 2022

четвъртък, 24 март 2022 10:48 /
Начало:
Край:
неделя, 03 април 2022
Място:
Подробности:

Студентите на УНСС имат възможност да се включат не само в обучителните програми на европейския университет ENGAGE.EU, от който УНСС е част, а и да станат част от спортното предизвикателство на алианса.

Каним ви да участвате в три спорта: баскетбол, футбол и фитнес. Най-добрите 10 видеа на наши студенти ще се състезават с видеата на студентите в цялата ENGAGE.EU общност. Победителите ще станат популярни не само в УНСС, а в цялата мрежа на ENGAGE.EU, която включва университети от Германия, Италия, Норвегия, Нидерландия, Франция и Австрия.

Университетът-шампион ще бъде носител на трофея до следващото издание на спортното предизвикателство. Видеата на попадналите в топ 10 и топ 5 ще бъдат излъчени на сайта на УНСС и на мониторите в университета, както и в социалните профили на ENGAGE.EU през целия месец май.

Регламент

Отборите за всеки от спортовете се състои от трима човека и трябва да подготви видео с продължителност от 2 минути. Целта е да покажете най-добра успеваемост по съответната активност в рамките на 2 минути. Ето и предизвикателствата в съответните спортове:

Баскетбол – най-много вкарани кошове от линията за три точки.

Футбол – най-много подавания с главички между участниците.

Фитнес – най-много лицеви опори! Отборите в тази активност трябва да бъдат смесени – да участват две момчета и едно момиче.

Един участник не може да участва в повече от едно видео за определена активност, но може да участва във видеа от всяка една активност – баскетбол, футбол, фитнес.

Как да участвате?

Изпращайте видеа за всяка от активностите на следните имейли:

За баскетбол: [email protected]

За футбол: [email protected]

За фитнес: [email protected]

Изисквания към заявките:

Всеки изпратен имейл трябва задължително да съдържа текст с трите имена и факултетните номера (курс, специалност, катедра и факултет), телефон за контакт на участниците в него, описание на броя направени попадения/подавания/лицеви опори и прикачен файл със съответното видео.

Важни срокове!

Имейли с видеата изпращайте най-късно до 03.04.2022 г.

Класирането на първите 10 видеа от активност ще бъде обявено на 10.04.2022 г.

Класирането на най-добрия университет в ENGAGE.EU и най-добрите видеа ще бъде обявено през месец май!

   

Вижте условията на ENGAGE.EU Games ТУК      

Вижте каквo е ENGAGE.EU ТУК