ИАНМСП с инициатива за безплатни 130 едногодишни абонамента за онлайн магазин

понеделник, 25 януари 2021 16:03 /
Начало:
Край:
понеделник, 01 март 2021
Място:
Подробности:

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП), CloudCart, Банка ДСК и Mastercard обединяват сили в подкрепа на бизнеса, изправен пред предизвикателството COVID-19, чрез инициативата „Успешни заедно. Развий своя бизнес онлайн“.

Ако дигитализацията на бизнесите доскоро бе препоръчителна за развитието на предприятията, то в сегашния контекст на ограничения, тя се превърна в ключова стъпка за тяхното оцеляване, затова проектът ще спонсорира и ще предостави напълно безплатно 130 едногодишни абонамента за онлайн магазин в платформата CloudCart. Инициативата „Успешни заедно. Развий своя бизнес онлайн“ е движена от общата мисия да подкрепи предприемачите, производителите и търговците в България в условията на кризисната икономическа ситуация. Инициативата няма скрити такси и се изпълнява с идеална цел – да подпомогне българските производители, които изпитват затруднения в осъществяването на физическата си търговска дейност.

За да получат своя пакет с едногодишен абонамент за онлайн магазин и услуги, представителите на бизнеса трябва да кандидатстват на специалната страница на инициативата в сайта на ИАНМСП, от където могат да се информират и за допустимите за участие наименования и кодове на икономически дейности.

Срокове на програмата

Кампанията продължава до 1 март 2021 г., или до изчерпване на количествата и важи единствено за новосъздадени сайтове.

Повече информация: тук