Среща-дискусия на тема „Китай - съвременни перспективи и предизвикателства“

четвъртък, 31 октомври 2019 15:15 /
Начало:
вторник, 05 ноември 2019 9:30
Край:
Място:
Голяма конферентна зала
Подробности:

По повод 70-ата годишнина от установяване на диломатическите отношения между България и Китай, Българо-китайската асоциация за партньорство, Студентската асоциация за изследване на международните отношения (САИМО) и Студентският съвет при УНСС Ви канят на 5 ноември от 9.30 ч. в Голяма конферентна зала на среща-дискусия на тема „Китай - съвременни перспективи и предизвикателства“.

Наши гост-лектори ще бъдат експерти, сред които: доц. Eвгений Кандиларов, доц. Антонина Хабова, д-р Александър Димитров, посланик Валентин Радомирски и др.
На събитието ще присъстват наши официални представители на Българското дипломатическо дружество, Центъра за европейски и международни изследвания, Министерството на външните работи, Министерството на вътрешните работи, Президентството на Р България, постоянното представителство на Европейската комисия в България, БАН, медии.

Интересът към Китай не спира да расте. Смятаме, че наша отговорност е да провеждаме по-задълбочен дебат за ролята на Китай в света и в системата на международната сигурност, взаимоотношенията с Европа и нашето място в тези взаимоотношения!

ПРОГРАМА