Студенти посетиха DHL Експрес България

понеделник, 16 май 2016 16:16

Студенти от III курс, специалност „Бизнес икономика“ и „Индустриален бизнес“, посетиха DHL Експрес България. Събитието беше организирано от Центъра за развитие на бизнес компетенции на катедра „Индустриален бизнес“. Студентите бяха придружени от ас. д-р Петя Биолчева.

Третокурсниците

В DHL Експрес България студентите чуха лекция за иновациите във фирмата, развитието й в световен мащаб, политиката по отношение на иновативните идеи в опазването на околната среда, оползотворяването на ресурсите, иновациите в технологиите при съоръженията, доставките и дори партньорството със световни модни събития. Беше представена и идеята на компанията за бъдещи доставки в труднодостъпни райони с помощта на дронове.

Студентите посетиха и оперативното хале на DHL Експрес България, където се запознаха с процесите по приемане и обработка на пратки.

По време на лекцията

Събитието приключи в автопарка на компанията и запознаване с процеса по доставка на стоките. На студените бе предложена възможност за кариерно развитие в стажантската програма на DHL Експрес България.

Галерия снимки от Студенти посетиха DHL Експрес България ...