Магистри поставиха своеобразен рекорд с отличен успех

сряда, 21 ноември 2012 8:46

Своеобразен рекорд постави катедра „Национална и регионална сигурност“ - с отличен успех се дипломираха близо половината магистри от специалностите  „Икономика на отбраната и сигурността“ и „Икономика на отбраната и сигурността“ със специализация „Корпоративна сигурност“. При това от осемнадесетте отличници седем са с пълна шестица, обяви при връчването на дипломите ръководителят на катедра „Национална и регионална сигурност“ проф. д-р Димитър Димитров.

Новите магистри на катедрата

Удовлетворени и горди сме, защото вие сте нашия резултат, нашия продукт, изтъкна проф. Димитров през възпитаниците си в зала „Тържествена“. Има много студенти, завършили други университети и специалности, които идват при нас, за да завършат магистратура, посочи ръководителят на катедрата и „разшифрова“ факта с притегателната сила на УНСС, като лидер във висшето образование, и работата в катедра „Национална и регионална сигурност“. Проф. Димитров поздрави дипломантите и от името на ректора на университета проф. д.ик.н. Стати Статев.

Проф. д-р Димитър Димитров приветства дипломантите

Житейският ни опит е различен, но имаме нещо общо, което никога не трябва да забравяме: всички ние принадлежим към семейството на катедра „Национална и регионална сигурност“, отбеляза в приветствието си към магистрите д-р Константин Пудин, научен секретар на катедрата. 

Диплома, грамота и книга получиха отличниците

Част от дипломиралите се магистри вече са проправили своя професионален път в практиката, а с по-високата си образователна степен в икономиката на отбраната и сигурността ще имат своя шанс за ново развитие и постижения в избраното поприще.

Сред най-добрите в "мъжката специалност" има и момичета

  

Галерия снимки от Магистри поставиха своеобразен рекорд с отличен успех ...