Дипломира се випуск 2012 на катедра "МИО и бизнес"

вторник, 10 юли 2012 16:01

С горещи пожелания в горещия летен ден бяха изпратени възпитаниците на катедра „МИО и бизнес“ випуск  2012 - специалностите „Международни икономически отношения”, „Управление на международни проекти”, „Международен бизнес”, „Международни финанси”, „Международна търговия и развитие” - редовна и дистанционна форма на  обучение. 

Вече с магистърска степен

Студентството  и дипломирането са сред най-паметните моменти в живота, констатира пред абсолвентите в зала „Тържествена“ проф. д.ик.н. Валентин Кисимов, зам.-ректор на УНСС. „Спомняйте си ги с удоволствие, с радост, с топло чувство“, придаде позитивен оттенък на неизбежната носталгия професорът, който очерта бъдещето на младите специалисти „по магистралния път“. 

Проф. Кисимов

Напомняйки, че специалностите на катедрата са сред най-елитните, проф. Кисимов изтъкна: „Изговаряйте с гордост както името на специалността, така и името на университета си. И не забравяйте, че сте тръгнали напред в живота от УНСС!“ В края на емоционалното си обръщение зам.-ректорът отбеляза: „В сърцата си ние ще оставим място за вас. Моля ви, оставете и вие място за нас.“ 

Аплодисменти

Не забравяйте и нашата алумни мрежа, включете се в голямото й семейство, призова абсолвентите проф. д.ик.н. Бистра Боева, която връчи първите дипломи на магистрите.

„Вие сте свършили голяма част от тежката работа, оттук нататък ще надграждате“, оцени важния етап от развитието на младите специалисти проф. д-р Антоанета Василева, декан на факултет „Международна икономика и политика“. Над 10 000 са вече възпитаниците на катедра „МИО и бизнес“, които през годините са се реализирали успешно в различни сектори на стопанския живот, а процентът на неуспелите е пренебрежимо малък, приведе красноречиви данни проф. Василева

Проф. Василева връчва поредната диплома

Абсолвентите запечатаха мигове от дипломирането си заедно с ръководителя на катедра „МИО и бизнес“ доц. д-р Иван Стойчев.

Доц. Стойчев със свои дипломирани възпитаници

Галерия снимки от Дипломира се випуск 2012 на катедра "МИО и бизнес"     ...