Катедра „Икономика на транспорта и енергетиката“ връчи дипломите на своите абсолвенти

вторник, 11 октомври 2022 17:56

На церемония в аула „Максима“ катедра „Икономика на транспорта и енергетиката“ връчи дипломите на своите абсолвентите.

С  приветствие на проф. д-р Христина Николова, ръководител на катедра „Икономика на транспорта и енергетиката“, започна тържествената церемония по връчване на дипломите на завършилите бакалавърската специалност „Икономика на транспорта и енергетиката“ и магистрите от различни специалности към катедрата. „Радвам се, че имаме възможност да споделим този вълнуващ момент и да ви поздравим с успехите ви. Благодаря, че бяхте отзивчиви и любознателни през тези 4 години и че ни мотивирахте да работим усилено. Пожелавам ви да бъдете успешни, да не забравяте ценностите, на които се учехме взаимно.“

„Ние като преподаватели искаме да споделим с вас този важен житейски момент, който ще ви даде нови възможности да вървите напред, така ректорът проф. д-р Димитър Димитров се обърна към абсолвентите. „Светът в криза видя, че много неща са свързани с транспорта, енергетиката и логистиката.“ Той припомни, че катедрата е една от най-старите и има дългогодишни традиции, а нейни възпитаници са много успешни личности и пожела на завършващите да вървят по техния път.

Здраве, успехи в личен и професионален план пожела и проф. д-р Виолета Мутафчиева, преподавател и предшественик на поста ръководител на катедрата.

„Може да се гордеете, че сте завършили катедра „Икономика на транспорта и енергетиката“, от която над 80% се реализират в транспортния сектор“, с тези думи към абсолвентите се обърна и доц. д-р Борислав Арнаудов, научен секретар на катедрата.

Първи получиха своите дипломи отличниците на випуска Аделина Димитрова и Даниел Карачомаков.

Галерия снимки от Катедра „Икономика на транспорта и енергетиката“ връчи дипломите на своите абсол ...