УНСС и Областна администрация на София-област обсъдиха съвместното си сътрудничество

вторник, 26 юли 2022 14:01

Проф. д-р Цветана Стоянова, зам.-ректор по институционално и бизнес сътрудничество и студентски политики, проведе работна среща с областния управител на Софийска област Дарина Николаева. На нея присъства и зам.- председателят на Националния съюз на трудово-производителните кооперации доц. д.н. Владислав Лазаров.

Проф. Цветана Стоянова, доц. Владислав Лазаров и Дарина Николаева (от ляво надясно)

Темите, които проф. Цветана Стоянова и Дарина Николаева обсъдиха в УНСС, бяха възможностите за стажантски позиции на наши студенти в Областната управа, както и обучението на служители от областната администрация в бакалавърските, магистърските и докторските програми на УНСС.  Проф. Цветана Стоянова и Дарина Николаева разговаряха и за участие на университета и Областната управа в съвместни проекти и инициативи.

Г-жа Николаева оцени високо качествата на студентите от УНСС и увери, че има преки наблюдения от тяхната работа в Областната управа, където работят наши възпитаници. Тя изрази желанието си там да бъдат наети стажанти от почти всички специалности в направление „Администрация и управление“, „Икономика“ и „Право“.

Проф. Стоянова от своя страна разясни предимствата на дистанционното обучение за работещите студенти и представи някои от бакалавърските и магистърски програми на университета.

Галерия снимки от УНСС и Областна администрация на София-област обсъдиха съвместното си сътрудниче ...