Меморандум за сътрудничество с Huawei Technologies Bulgaria

понеделник, 06 декември 2021 14:10

Ректорът на УНСС проф. д-р Димитър Димитров и генералният мениджър на Huawei Technologies Bulgaria г-н Дженсен Ли подписаха меморандум за сътрудничество.

Проф. Димитров и Дженсен Ли

„За нас е чудесно да бъдете в нашия университет. Когато процесът на обучение е в присъствена форма, обикновено на ден тук има повече от 10 000 души. Ние сме силно дигитализирани и сме сигурни, че на нашите студенти ще им бъде интересно да разберат повече за възможностите за стажове и мастър класове. Така те ще могат да взаимодействат директно с бизнеса“, изтъкна проф. Димитров (на снимката долу).

Г-н Дженсън Ли отбеляза, че за тях образованието в университета е много важен процес и се радват на възможността да участват в него.

Сътрудничеството предвижда подкрепа в общи програми, възможности за студентите за стажове и взаимодействие по проекти и разширяване на сътрудничеството между университетите и бизнеса.

На подписването присъстваха проф. д-р Мирослава Раковска, зам.-ректор по учебната дейност, проф. д-р Цветана Стоянова, зам.-ректор по институционално и бизнес сътрудничество и студентски политики и представители от страна на Huawei Technologies Bulgaria.

Гостите имаха възможността да разгледат нашия университет и стената на славата.

Галерия снимки от Меморандум за сътрудничество с Huawei Technologies Bulgaria ...